Maalaus

Kestävää ja laadukasta jauhemaalausta

Omat maalaamomme palvelevat tuotteiden ja kokoonpanojen pintakäsittelytarpeissa. Suoritamme sekä jauhe- että märkämaalausta. Jauhemaalattu (pulverimaalattu) pinta on ruiskumaalattua kestävämpi, joten se soveltuu erityisen hyvin kulutukselle alttiille osille ja tuotteille.

 

Jauhemaalaus

Märkämaalaus

Eri kokoisille sarjoille ja tuotteille

Maalauslinjastomme palvelee erityyppisten tuotteiden ja eri kokoisten sarjojen jauhemaalauksessa. Esikäsittelyn jälkeen maalijauhe ruiskutetaan tuotteen pinnalle, jonka jälkeen se siirretään kammioon maalipinnan kovettamiseksi.

Jauhemaalauskammiomme koko mahdollistaa suurtenkin tuotteiden ja kokoonpanojen jauhemaalauksen, sillä se on kooltaan L 1,4 m x K 2,2 m x P 3,2 m. Maalattavien tuotteiden maksimipaino on jopa 150 kg. Märkämaalauksessa pystymme maalaamaan vieläkin suurempia kappaleita. Märkämaalauksessa tuotteen max. L 3,9 m x K 2,5 m x P 6,8 m.

Kustannustehokasta ja laadukasta pintakäsittelyä

Oma jauhemaalauslinja ja märkämaalaamo tarjoavat asiakkaillemme nopeutta, kustannussäästöjä, valvottua laatua ja joustavuutta.

 

 

Maalausta myös alihankintana

Maalauspalvelumme avulla konepajat ja muut toimijat voivat optimoida omia tuotantoaikojaan ja tasata ruuhkapiikkejä tilaamalla jauhemaalauksen meiltä. Ota yhteyttä ja kysy tarjous maalaamopalvelusta!

Myynti

Puhelin
050 436 8754

Sähköposti
pelaser@pelaser.fi