Laserleikkaus

Nopeaa ja tarkkaa laatua ohutlevyille

Laserleikkaus on nopea leikkaustekniikka teräkselle, ruostumattomalle ja haponkestävälle teräkselle (RST ja HST), kuparille, messingille ja alumiinille. Laserleikkaus on kustannustehokas leikkuumenetelmä teräkselle aina noin 40 mm:iin saakka. Viiden laserleikkurin voimin kykenemme tehokkaaseen toimintaan. Suurin leikattava levykoko on 2 m x 4 m.

Tehokas konekanta takaa toimitusvarmuuden

Tehokkaan konekantamme ansiosta kykenemme tarjoamaan paksujenkin materiaalien laserleikkausta (teräs, RST ja HST jopa 40 mm). Ohessa taulukko leikattujen levyjen paksuuksista materiaaleittain. Yksittäisiä kappaleita voidaan leikata normaalisti suuremmistakin ainepaksuuksista.

Materiaali Max. paksuus leikatuissa levyissä
RST ja HST 40 mm
Musta 30 mm
Alumiini 30 mm
Messinki 12,7 mm
Titaani 6 mm
Kuumasinkityt 4 mm

 

Jos et tarvitse leikkeen osalta leikkuussa laserlaatua, yksittäiskappaleita voimme leikata laserilla aina 50 mm:iin saakka. Kysy Pelaserilta paksujen leikkeiden osalta yksittäiskappaleiden tilaamisesta.

RST- ja HST-tuotteiden leikkaus Pelaserilla

RST- ja HST-levyjen laserleikkaus on meille erityinen ammattiylpeyden aihe. Olemme varanneet oman laserleikkurin näiden levyjen työstämiseen. Tällä leikkurilla emme leikkaa muita teräslaatuja, mikä takaa korkean laadun kirkkaille teräksille. Laserleikkauksessa syntyy mikroskooppisen pieniä, leikkausalustaan kiinnijääviä purseita, jotka väistämättä joutuvat kosketuksiin seuraavaksi leikattavien levyjen kanssa. Jos ruostuvan teräksen purseet joutuvat kosketuksiin ja tarttuvat leikattavaan ruostumattomaan teräkseen, on levy altis ruostumiselle. Oma leikkuri RST- ja HST-levyille varmistaa sen, että voimme vastuullisesti toimittaa laserleikat­tuja osia kohteisiin, joissa vaatimukset ovat korkeita esimerkiksi korroosion suhteen, kuten elintarviketeollisuudessa.

Myynti

Puhelin
050 436 8754

Sähköposti
pelaser@pelaser.fi