Tervetuloa tutustumaan uusiin webbisivuihin

Olemme uudistaneet webbisivumme vastaamaan tämän päivän tarpeita. Löydät webbisivuiltamme kuvauksen nykyisistä palveluistamme. Joko kaikki nykypalvelumme ovat sinulle tuttuja?

Uutta webbisivuillamme ovat seuraavat osiot: vastuullisuus ja blogi. Vastuullisuuteen tulemme lisäämään sisältöä kesän ajan ja jatkamme uutisointia vastuullisuudesta pitkin syksyä. Olemme tämän kevään ajan olleet mukana Kauppakamarin ilmasto-ohjelmassa. Kevättalvi ja alkukevät on kulunut hiilijalanjälkeä laskettaessa. Syksyllä keskitymme suunnitelman rakentamiseen Pelaserin hiilijalanjäljen pienentämiseksi.

Blogissa kerromme puolestaan uusista tuulista Pelaserilla. Meillä on kaksi päämediaa uutisten välittämiseksi asiakkaillemme. Toinen on LinkedIn, jossa meidät löytää Pelaser Oy, Viestintä-tililtä. Seuraa viestintäämme myös LinkedInnissä. Toinen keino seurata tietoa Pelaserin uutisaiheista on luonnollisesti tämä blogi. Samoja aiheita hieman eri näkökulmista voit löytää myös näistä tietolähteistä.

Päivitämme sisältöä LinkedInniin sekä webbisivujen vastuullisuus-osioon sekä blogiin aktiivisesti … seuraa mukana mitä Pelaserilla tapahtuu!