LAATU, NOPEUS JA TOIMITUSVARMUUS

Palveluja aitoon asiakastarpeeseen

Tunnemme ohutlevyn vaatimukset

Vuonna 2007 perustettu Pelaser Oy on varsin nopeassa ajassa kasvanut kahden miehen konepajasta merkittä­väksi metalliyritykseksi. Teräslevyjen ja ohutlevyosien käsittelyyn erikoistunut perheyrityksemme työllistää tänä päi­vänä lähes 30 metallialan ammattilaista, ja liikevaihtomme on yli 4 miljoonaa euroa.

Laatu, nopeus ja toimitusvarmuus

Tasainen kasvumme perustuu hyvään laatuun, nopeuteen ja ennen kaikkea toimitusvarmuuteen. Kykenemme vastaamaan nopeasti asiakastarpeisiin ja lupaamamme toimitusaika pitää. Näistä periaatteista aiomme pitää tiukasti kiinni myös tulevaisuudessa.

Ymmärrämme tarpeesi

Meille on ollut alusta lähtien tärkeää kehittää palvelujamme aidon asiakas­ tarpeen mukaan. Aloitimme liiketoiminnan laserleikkauksella, ja jo pian laajensimme palvelujamme asiakkaidemme kysynnän mukaiseen suuntaan. Tänä päivänä palvelukokonaisuutemme on yksi Suomen monipuolisimmista, ellei jopa alan monipuolisin.

Kymmenien vuosien kokemuksella

Vaikka Pelaser on nuori yritys, on jou­koissamme vuosikymmenten kokemus metallialasta. Vakuutu palveluistamme ja kokeile suomalaista, suoraselkäistä toimintatapaamme.

PELASER PÄHKINÄNKUORESSA

Laadustaan tunnettu Joustava 3D-suunnittelu Laaja materiaalivalikoima, kookas oma varasto Tehokas konekanta, korkea kapasiteetti Monipuolisimmat palvelut Toimitusnopeus ja -varmuus Hyvä logistiikka

Designed & developed by Sektori