Monipuoliset metallintyöstöpalvelut

Monipuolinen ja kokonaisvaltainen pal­velutarjontamme on ennen kaikkea sinun etusi. Säästät merkittävästi aikaa, vaivaa ja rahaa aina rahdeista lähtien, kun tiedät saavasi eri jalostusvaiheita läpikäyneen kokoonpanosi yhdestä ja samasta paikasta. Tällöin tiedät myös varmasti, että vastuu kokoonpanosi onnistumisesta on satapro­senttisesti meidän. Valmistamme sekä pieniä että suuria sarjoja samalla raudanlujalla ammattitaidolla ja ylpeydellä.

maalaus

Kestävää ja laadukasta jauhemaalausta

Oma maalamomme palvelee tuotteiden ja kokoonpanojen pintakäsittelytarpeissa. Jauhemaalattu (pulverimaalattu) pinta on ruiskumaalattua kestävämpi, joten se soveltuu erityisen hyvin kulutukselle alttiille osille ja tuotteille.

Eri kokoisille sarjoille ja tuotteille

Maalauslinjastomme palvelee eri tyyppisten tuotteiden ja eri kokoisten sarjojen jauhemaalauksessa. Myös yksittäisten tuotteiden tai pienten tuotesarjojen maalaus onnistuu. Esikäsittelyn jälkeen maalijauhe ruiskutetaan tuotteen pinnalle, jonka jälkeen se siirretään kammioon maalipinnan kovettamiseksi.

Maalauskammiomme koko mahdollistaa suurtenkin tuotteiden ja kokoonpanojen jauhemaalauksen, sillä se on kooltaan L 1,4 m x K 2,2 m x P 3,2 m. Maalattavien tuotteiden maksimipaino on jopa 150 kg.

Kustannustehokasta ja laadukasta pintakäsittelyä

Oma jauhemaalauslinja tarjoaa asiakkaillemme nopeutta, kustannussäästöjä, valvottua laatua ja joustavuutta.
Tuotteen siirtäminen kokoonpanosta maalaukseen käy nopeasti, mikä tarkoittaa ajan säästämisen lisäksi myös kustannussäästöjä. Lisäksi pystymme valvomaan tarkemmin maalaustuloksen laatua, kun tuotantovaihe on omissa käsissämme. Tuotantomme pystyy myös palvelemaan joustavammin, esimerkiksi eri maalisävyjen saatavuuden osalta.

Maalausta myös alihankintana

Maalauspalvelumme avulla konepajat ja muut toimijat voivat optimoida omia tuotantoaikojaan ja tasata ruuhkapiikkejä tilaamalla jauhemaalauksen meiltä. Ota yhteyttä ja kysy tarjous maalaamopalvelusta!

laserleikkaus

Nopeaa ja tarkkaa laatua ohutlevyille

Laserleikkaus on nopea leikkaustekniikka teräkselle, ruostumattomalle ja haponkestävälle teräkselle (RST ja HST) sekä alumiinille. Laserleikkaus soveltuu käytettäväksi eritoten silloin, kun kappale on ohut ja sen leikkuujäljen tulee olla tarkkaa, 0,1 mm:n toleranssilla. Kolmen laserleikkurin voimin kykenemme tehokkaaseen toimintaan.

Huippuhygieeninen leikkaus RST- ja HST-tuotteille

RST- ja HST-levyjen laserleikkaus on meille erityinen ammattiylpeyden aihe. Olemme varanneet oman laserleikkurin sekä oman puhtaan hallin näiden levyjen työstämiseen. Tällä leikkurilla emme leikkaa muita teräslaatuja, mikä takaa korkean laadun kirkkaille teräksille. Laserleikkauksessa syntyy mikroskooppisen pieniä, leikkausalustaan kiinnijääviä purseita, jotka väistämättä joutuvat kosketuksiin seuraavaksi leikattavien levyjen kanssa. Jos ruostuvan teräksen purseet joutuvat kosketuksiin ja tarttuvat leikattavaan ruostumattomaan teräkseen, on levy altis ruostumiselle. Oma leikkuri RST- ja HST-levyille varmistaa sen, että voimme vastuullisesti toimittaa laserleikat­ tuja osia kohteisiin, joissa vaatimukset ovat korkeita esimerkiksi hygienian suhteen, kuten elintarviketeollisuudessa.

Tehokas konekanta takaa toimitusvarmuuden

Tehokkaan konekantamme ansiosta kykenemme tarjoamaan paksujenkin materiaalien laserleikkausta (teräs, RST ja HST jopa 25 mm). Laserleikkauksessa lasersäde kohdistetaan linssillä polttopisteeksi leikattavaan materiaaliin ja sula materiaali puhalletaan pois leikkuukaasun avulla. Tyypillisesti leikkuukaasuina käytetään typpeä tai happea. Me valitsemme tilanteen mukaan oikean leikkuu­ kaasun silmällä pitäen vaadittua laatua sekä kustannustehokkuutta.

vesileikkaus

Äärimmäisen tarkkaa jälkeä lähes kaikille materiaaleille

Laser- ja vesileikkauksemme mahdollistavat niin tarkan reunalaadun, että koneistusta ei välttämättä tarvita lainkaan.

Leikkaamme myös paksut metallit

Vesileikkauksella voidaan tuottaa äärimmäisen tarkkoja teräsleikkeitä, esimerkiksi rattaita ja erilaisia holkkeja. Vesileikkauksella onnistuu hyvin erilaisten teräslaa­tujen leikkaus. Kookkaasta varastostamme löytyy kaikki leikattavat teräslaadut ja kaikki paksuudet suurlujasta rakenneteräksestä kyynelalumiiniin. Vesileik­kaus on alumiinille loistava vaihtoehto silloin, kun leikkauslaadun täytyy olla tarkkaakin tarkempaa. Vesileikkaus soveltuu erinomaisesti muidenkin materiaalien tarkkaan leikkaukseen. Leikkaamme kokemuksella muun muassa muovia, kumia, puuta, lasia sekä erilaisia kiviä.

plasmaleikkaus

Järeää ja suuria määriä nopeasti

Plasmaleikkauksella päästään suuriin leikkuunopeuksiin verrattain paksuissakin materiaaleissa. Plasmaleikattavia osia suunnitellessa tulee huomioida, että pinnanlaatu jää karkeaksi, eivätkä osat ole niin tarkkoja kuin laser- tai vesileikatut osat. Plasmaleikkaus on omiaan kappaleisiin, jotka eivät joko vaadi niin tarkkoja mittoja reunoihin tai joiden reunapinnat koneistetaan.

Kerro tarpeesi, me valitsemme siihen parhaan leikkaustekniikan

Asiakkaan ei kuitenkaan tarvitse huolehtia, mikä leikkaustekniikoistamme olisi kulloinkin sopivin. Kerro meille vain tarpeesi, me valitsemme oikean leikkaustekniikan ja huolehdimme siitä, että leikkausjälki on vaadittua laatua ja kustannustehokkaasti toteutettua – toimitusnopeudesta tinkimättä.

särmäyspalvelut

Nopeasti ja laadukkaasti

Asiakkaamme kiittävät meitä laadukkaasta särmäyspalvelustamme. Haluamme kuitenkin yltää vieläkin parempaan. Tästä osoituksena on tähänastisen historiamme tärkein investointi, uusi Amada-särmäyspuristin. Tämä jykevä ja huippumoderni koneuutuus mahdollistaa entistä nopeammat toimitusajat.

Laaja terävalikoima ja ammattitaitoiset särmääjät

Särmäyksen avulla valmistamme erittäin nopeasti erilaisia kulmarautoja, kannattimia ja lujitteita. Laajan terävalikoiman sekä ammattitaitoisten särmääjiemme ansiosta kykenemme valmistamaan monimutkaisiakin kappaleita. Voimme myös jatkojalostaa tuotettasi särmäyksen jälkeen esimerkiksi hitsaamalla tai maalaamalla.

mankelointi­­palvelut

Kokemuksella lieriö- ja kaarimaisille tuotteille

Mankeloimalla saamme tehtyä erilaisia kaarimuotoja ja lieriömäisiä tuotteita, kuten putkia, ohjauskartioita, siiloja ja säiliöitä. Mankeloimme levyjä päivittäin asiakkaidemme tarkkojen vaatimusten mukaan (max. paksuus 9 mm, leveys 2000 mm, min. halkaisija 200 mm).

Korkeatasoiset jatkojalostuspalvelut

Korkeatasoisesti ja monipuolisesti

Leikkaus-, särmäys- ja mankelointi­ palvelujen lisäksi tarjoamme metallien jatkojalostusta monipuolisesti. Hitsaamomme on hyvin varusteltu. Hitsaamme erilaisia teräksiä aina ruostumattomasta teräksestä alumiiniin. Hitsaajamme ovat pitkän linjan ammattilaisia, joten monimutkaisetkin hitsauskokoonpanot onnistuvat. Käytämme TIG- ja MIG- hitsausmenetelmiä, minkä ansiosta kykenemme hitsaamaan vaativia kokonaisuuksia tarkoilla muodoilla sekä toisaalta suuria määriä nopeasti silloin, kun tarkoilla muodoilla ei tuoteta lisäarvoa tuotteellesi. Sinun tarpeesi määrittää hitsausmenetelmämme. Suoritamme myös kokoonpanoa, kierteytystä ja senkkausta. Halutessan­ne saatte osanne hitsattuna, koneis­tettuina, pintakäsiteltyinä ja valmiiksi kasattuina – nopeasti, laadukkaasti ja joustavasti.