Palveluja aitoon asiakastarpeeseen

Tunnemme ohutlevyn vaatimukset

Vuonna 2007 perustettu Pelaser Oy on varsin nopeassa ajassa kasvanut kahden miehen konepajasta merkittä­väksi metalliyritykseksi. Teräslevyjen ja ohutlevyosien käsittelyyn erikoistunut perheyrityksemme työllistää tänä päi­vänä yli 40 metallialan ammattilaista, ja liikevaihtomme on yli 8 miljoonaa euroa.

Ymmärrämme tarpeesi

Meille on ollut alusta lähtien tärkeää kehittää palvelujamme aidon asiakas­ tarpeen mukaan. Aloitimme liiketoiminnan laserleikkauksella, ja jo pian laajensimme palvelujamme asiakkaidemme kysynnän mukaiseen suuntaan. Tänä päivänä palvelukokonaisuutemme on yksi Suomen monipuolisimmista, ellei jopa alan monipuolisin.

Laatu, nopeus ja toimitusvarmuus

Tasainen kasvumme perustuu hyvään laatuun, nopeuteen ja ennen kaikkea toimitusvarmuuteen. Kykenemme vastaamaan nopeasti asiakastarpeisiin ja lupaamamme toimitusaika pitää. Näistä periaatteista aiomme pitää tiukasti kiinni myös tulevaisuudessa.

Kymmenien vuosien kokemuksella

Vaikka Pelaser on nuori yritys, on jou­koissamme vuosikymmenten kokemus metallialasta. Vakuutu palveluistamme ja kokeile suomalaista, suoraselkäistä toimintatapaamme.

Pelaser pähkinänkuoressa

Laadustaan tunnettu
Joustava
3D-suunnittelu
Laaja materiaalivalikoima, kookas oma varasto
Tehokas konekanta, korkea kapasiteetti
Monipuolisimmat palvelut
Toimitusnopeus ja -varmuus
Hyvä logistiikka